Ekonomik Kriz, Türkiye ve İşçi Sınıfı Sempozyumu'na çağrı!

Ekonomik krizin etkileri her geçen gün artıyor. İşsizlik, yoksullaşma, hayat pahalılığı, sosyal hakların tırpanlanması ve toplumsal yozlaşmanın arttığı günlerden geçiyoruz. Ülkemizde sürmekte olan ekonomik kriz; bugüne değin yürütülen ekonomik politikaların toplamının bir sonucudur. Ülkemizi bir yol ayrımına sürükleyen ekonomik kriz, bugün olgunlaşma evresine girmiştir.

Bu evrede krizin etkilerini anlamak, ekonominin sürüklendiği tabloyu net bir biçimde ortaya koymak zorunlu hale gelmiştir. Krizin bilimsel yorumu ve her yönüyle incelenmesi, emekçi halkın mücadelesine ışık tutacak ve yol gösterecektir. Bu doğrultuda hareket eden Sınıf Tavrı ve Marksist Manifesto Dergisi, krizi anlamak ve anlatmak için 1 Aralık Pazar günü İstanbul'da Kenter Tiyatrosunda "Ekonomik Kriz, Türkiye ve İşçi Sınıfı" başlıklı bir sempozyum düzenlenecektir.
 
Sempozyuma aşağıda yer alan değerli bilim insanı, yazar ve araştırmacıların katılacağını duyurur, tüm emekçileri ve emek dostlarını sempozyuma davet ederiz.

Sempozyum katılımcıları: Prof.Dr. Bilsay Kuruç, Prof.Dr. İzzettin Önder, Prof.Dr. Ahmet Alpay Dikmen, Prof.Dr. Gamze Yücesan Özdemir, Doç.Dr. Aziz Çelik, Doç.Dr. Bülent Hoca, Zafer Aydın, Irmak Ildır

Sempozyum Tarihi: 1 Aralık 2019 Pazar


Yer: Kenter Tiyatrosu, Ergenekon, Halaskargazi Cd. No:9, 34373 Şişli/İstanbul


Saat: 10:30