Yeni Ülke'den, Prof. Dr. İzzeddin Önder'in akademideki 60. yılı vesilesiyle sempozyum

Yeni Ülke'nin Twitter hesabından yayımlanan mesajda "Yeni Ülke Dergisi olarak Prof. Dr. İzzeddin Önder’in akademideki 60. yılı vesilesiyle düzenlediğimiz “Neoliberalizme Karşı Alternatif Arayışları ve Kamuculuk” başlıklı sempozyuma tüm dostlarımız davetlidir." denildi.

Yeni Ülke'den, Prof. Dr. İzzeddin Önder'in akademideki 60. yılı vesilesiyle sempozyum

Aylık fikir dergisi Yeni Ülke, Prof. Dr. İzzeddin Önder’in akademideki 60. yılı dolayısıyla bir sempozyum düzenleyecek. Açılış konuşmasını Prof. Dr. Bilsay Kuruç’un yapacağı “Neoliberalizme Karşı Alternatif Arayışları ve Kamuculuk” başlıklı sempozyum 25 Mart Cumartesi 10:00’da Şişli’deki Nazım Hikmet ve Sanat Evi’nde düzenlenecek.

Sempozyumda, Prof. Dr. Hayri Kozanoğlu, Prof. Dr. Özgür Orhangazi, Prof. Dr. Murat Birdal, Prof. Dr. Erinç Yeldan, Doç. Dr. Serkan Öngel, Doç. Dr. Emine Tahsin, Dr. Levent Dölek, Prof. Dr. Koray Y. Yılmaz.

Yeni Ülke’nin Twitter hesabından yayımlanan mesajda “Yeni Ülke Dergisi olarak Prof. Dr. İzzeddin Önder’in akademideki 60. yılı vesilesiyle düzenlediğimiz “Neoliberalizme Karşı Alternatif Arayışları ve Kamuculuk” başlıklı sempozyuma tüm dostlarımız davetlidir.” denildi.