VİDEO | Yurttaş canlı yayında isyan etti: Bir balyoz ve bir kürekle halk olarak çalıştık, bir tane ekip görmedik

Gaziantep'te depremden etkilenen bir yurttaş, FOX Tv canlı yayınında isyan etti. Yurttaş kendi imkanları ile enkazdakileri kurtarmaya çalıştıklarını belirterek "Bu sabah 04.00'ten 15.00'e kadar bir balyoz ve bir kürekle 20 kişi halk olarak çalıştık. Bir tane ekip görmedik." dedi.

VİDEO | Yurttaş canlı yayında isyan etti: Bir balyoz ve bir kürekle halk olarak çalıştık, bir tane ekip görmedik

Türkiye, tarihinin en büyük felaketlerinden yaşıyor. Sabaha karşı merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan 7.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya, Adıyaman, Adana, Gaziantep, Hatay, Diyarbarkır ve Şanlıurfa gibi çevredeki illerden de şiddetli biçimde hissedilen deprem, toplam 10 kentte büyük bir yıkıma neden oldu. İlk depremin ardından bölgeyi öğlen saatlerinde 7.6 büyüklüğünde bir deprem daha vurdu. Son resmi açıklamalara göre yıkılan 5 bin 606 binada 1651 kişi can verdi, 11 bin 119 kişi yaralandı. Yurttaşlar enkaz altında kurtartılmayı bekliyor.

Gaziantep’te depremden etkilenen bir yurttaş, FOX Tv canlı yayınında isyan etti. Yurttaş kendi imkanları ile enkazdakileri kurtarmaya çalıştıklarını belirterek “Bu sabah 04.00’ten 15.00’e kadar bir balyoz ve bir kürekle 20 kişi halk olarak çalıştık. Bir tane ekip görmedik.” dedi.