Togg'un fiyatı belli oldu

Togg CEO'su Gürcan Karakaş, "Siparişleri bireysel kullanıcılar öncelikli olmak üzere 2023 boyunca teslim edeceğiz" dedi.

Togg'un fiyatı belli oldu

Togg, mart sonundan itibaren kullanıcılarla buluşacak ilk aracının fiyatını, model ismini, teknik ve donanım özelliklerini açıkladı.

Buna göre, Togg T10X için ön siparişler Trumore dijital platformu ve “www.togg.com.tr” Togg web sitesi üzerinden 16-27 Mart tarihlerinde alınacak.

Togg T10X, 953 bin TL’den başlayan fiyat etiketine sahip olacak.

Kullanıcılar, “Gemlik”, “Anadolu”, “Oltu”, “Kula”, “Kapadokya” ve “Pamukkale” renkleri arasından bir seçim yapabilecek.

Togg’un fiyatları şöyle:

>> T10X V1 RWD (314 km menzil) – 953 bin TL

>> T10X V2 RWD (314 km menzil) – 1 milyon 55 bin TL

>> T10X V2 RWD (523 km menzil) – 1 milyon 215 bin TL

Togg Üst Yöneticisi (CEO) Gürcan Karakaş, aracı mart sonunda kullanıcılarla buluşturacak olmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, şunları kaydetti:

“İlk günden itibaren, küresel boyutta rekabet edebilir ve fikri mülkiyeti yüzde 100 Togg’a, Türkiye’ye ait bir mobilite teknoloji markası geliştirmek ve kullanıcıyı merkeze alarak akıllı cihazımız ve dijital ürünlerimizin etrafında herkes için erişilebilir ve herkes tarafından geliştirilebilir bir ekosistem oluşturmak hedefiyle yola çıktık. Geride bıraktığımız beş yılda planlarımız doğrultusunda adım adım ilerledik ve söz verdiğimiz gibi mart ayında akıllı cihazımızı kullanıcılarla buluşturuyoruz. Kullanıcılarımız web sitemiz veya Trumore uygulamamız üzerinden katılacakları çekiliş ile akıllı cihazımıza ön sipariş verme hakkını elde edebilecekler. Siparişleri bireysel kullanıcılar öncelikli olmak üzere 2023 boyunca teslim edeceğiz. Kullanıcılarımıza bağlantılı bir akıllı cihazdan çok daha ötesini sunarak, konforlu ve sorunsuz bir mobilite deneyimi yaşatmayı hedefliyoruz.”