TKH'den 'seçim' açıklaması: Türkiye’nin AKP karanlığında ve beceriksizliğinde bir gün bile geçirecek vakti kalmamıştır!

"Sorunların sorumluları, sorunları çözemezler! Ülkede derin bir ekonomik kriz ve aynı zamanda yönetememe sorunu bulunmaktadır. Depremin yaralarının sarılması için bile sandık halkın önüne konulmalıdır."

TKH'den 'seçim' açıklaması: Türkiye’nin AKP karanlığında ve beceriksizliğinde bir gün bile geçirecek vakti kalmamıştır!

Türkiye Komünist Hareketi (TKH) AKP’li Bülent Arınç’ın ‘seçim ertelensin’ açıklamasına tepki gösterdi. TKH tarafından yapılan açıklamada, “Bugün ülkede seçimlerin ertelenmesi için değil tam tersine seçimlere hemen gitmek için fazlasıyla mücbir sebep ortadadır. Çünkü Türkiye’nin AKP karanlığında ve becereksizliğinde bir gün bile geçirecek vakti kalmamıştır!” denildi.

“Seçimler için yeterince mücbir sebep vardır!” başlığıyla yayımlanan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Ülkemizin ekonomik, toplumsal ve siyasi sorunları her geçen gün katlanarak büyümektedir. Derin bir ekonomik kriz içinde bulunan Türkiye şimdi de deprem felaketiyle baş başa kalmış, koşullar daha da ağırlaşmıştır.

Böylesi ağır bir tablonun bizatihi sorumlusu 21 yıldır iktidar koltuğunda oturanlardır. Yaşanan felaketin boyutları ortadadır. Ancak böylesi koşullarda seçimlerin ertelenmesini istemek ve hesap etmek, bu acı tablonun daha da derinleşmesine neden olacaktır.

Sorunların sorumluları, sorunları çözemezler!

Ülkede derin bir ekonomik kriz ve aynı zamanda yönetememe sorunu bulunmaktadır. Depremin yaralarının sarılması için bile sandık halkın önüne konulmalıdır.

Bugün ülkede seçimlerin ertelenmesi için değil tam tersine seçimlere hemen gitmek için fazlasıyla mücbir sebep ortadadır.

Çünkü Türkiye’nin AKP karanlığında ve becereksizliğinde bir gün bile geçirecek vakti kalmamıştır!

Seçimlerin ertelenmesine hayır!”