TKH'den açıklama: Partimiz seçime hazır, 81 ilde aday göstereceğiz

"Emekçi halkımız seçeneksiz değildir. TKH emeğin, eşitliğin, özgürlüğün, bağımsızlığın, laikliğin, sosyalizmin sesidir. Oylar sosyalizme, oylar TKH’YE, Oylar Orak Çekice!"

TKH'den açıklama: Partimiz seçime hazır, 81 ilde aday göstereceğiz

Türkiye Komünist Hareketi (TKH) yayımladığı açıklama ile seçimlere hazır olduğunu duyurdu. TKH tarafından yapılan açıklamada, “Seçim sloganını “Bir Başkadır Sosyalizm” olarak belirleyen Partimiz,  Türkiye’nin dört bir yanında, fabrikalarda, şantiyelerde, plazalarda, üniversitelerde, işçiler, emekçi kadınlar ve gençler arasında sosyalizmin sesini yükseltecek. “Bir Başkadır Sosyalizm: Laikliktir, bağımsızlık, kamuculuktur, insanca yaşamdır” diyen Partimiz Türkiye Komünist Hareketi, seçimlerde sosyalizmi temsil edecektir.” denildi.

“Partimiz seçimlere hazır: Orak-Çekiç seçim pusulasında” başlığıyla yayımlanan açıklamada şu ifadeler yer aldı.

Sosyalist Güç Birliği’nin bileşenlerinden Partimiz Türkiye Komünist Hareketi (TKH) 14 Mayıs’ta gerçekleşecek seçimlere ilişkin hazırlığını tamamladı.  Türkiye sathında örgütlülüğünü tamamlayan Partimiz, seçimlere kendi adıyla girerken, Orak-Çekiç seçim pusulasında yerini alacak.

Partimiz, Türkiye’deki tüm seçim çevrelerinde emekçilerin sesini yükseltecek olan 600 milletvekili adayıyla seçimlere girecektir.

Seçim sloganını “Bir Başkadır Sosyalizm” olarak belirleyen Partimiz,  Türkiye’nin dört bir yanında, fabrikalarda, şantiyelerde, plazalarda, üniversitelerde, işçiler, emekçi kadınlar ve gençler arasında sosyalizmin sesini yükseltecek. “Bir Başkadır Sosyalizm: Laikliktir, bağımsızlık, kamuculuktur, insanca yaşamdır” diyen Partimiz Türkiye Komünist Hareketi, seçimlerde sosyalizmi temsil edecektir.

“Yeni Bir Cumhuriyet için oylar sosyalizme” diyerek seçim çalışmalarını başlatan Partimiz, “Yeni Bir Cumhuriyet Programı”nı seçim bildirgesi olarak ilan eder.

Ülkemiz, işbirlikçilerin, yobazların, emperyalistlerin ve para babalarının değil emekçilerin ülkesi olacaktır. Kurulacak yeni Cumhuriyet emekçilerin omuzlarında yükselecektir.

Ülkemizi gericiliğin karanlığından çıkaracak, emperyalizmin boyunduruğundan ve sermayenin diktatörlüğünden kurtaracak tek güç emekçilerin örgütlü gücüdür. Bugün halkın örgütlü gücü dışında bu gidişe dur diyecek başka bir güç yoktur.

Yeni bir Cumhuriyet için halkımızı yaşamın bütün alanlarında ve Partimizin saflarında örgütlenmeye çağırıyoruz.

Emekçi halkımız seçeneksiz değildir. TKH emeğin, eşitliğin, özgürlüğün, bağımsızlığın, laikliğin, sosyalizmin sesidir.

Oylar sosyalizme, oylar TKH’YE, Oylar Orak Çekice!