TKH: Kimin yurtsever kimin NATO’cu olduğu belli olmuştur!

"Hiçbir hayır oyunun kullanılmadığı ve itirazın yapılmadığı oylama, daha önce ifade ettiğimiz gibi kimlerin gerçekten yurtsever kimlerin NATO’cu olduğunu da göstermiştir!"

TKH: Kimin yurtsever kimin NATO’cu olduğu belli olmuştur!

Türkiye Komünist Hareketi (TKH) Meclis’te yapılan oylama ile Finlandiya’nın NATO üyeliğine onay verilmesi gelişmesine ilişkin bir açıklama yayımladı. Açıklamada; “Meclis’te NATO’nun genişlemesine onay verenleri, hayır demeyenleri ve suskun kalanları halkımız deftere not etmelidir! Komünistler başkadır: Sözde değil özde solcuyuz! Biz başkayız: NATO’dan çıkacağız!” denildi.

“Kimin yurtsever kimin NATO’cu olduğu belli olmuştur!” başlığıyla yayımlanan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“NATO’nun genişlemesine onay verenleri, hayır demeyenleri ve suskun kalanları not ettik!

ABD emperyalizminin jandarması, dünyada terörün ve gladio örgütlenmesinin merkezi olan NATO’nun genişlemesi dün TBMM’de görüşülmüş ve tek bir hayır oyu ya da itiraz gelmeden onaylanmıştır.

Erdoğan tarafından önerilen ve Meclis’te onaylanan Finlandiya’nın NATO’ya katılımı kararı, bir kez daha emperyalizme boyun eğişin ifadesidir.

Hiçbir hayır oyunun kullanılmadığı ve itirazın yapılmadığı oylama, daha önce ifade ettiğimiz gibi kimlerin gerçekten yurtsever kimlerin NATO’cu olduğunu da göstermiştir!

Meclis’te NATO’nun genişlemesine onay verenleri, hayır demeyenleri ve suskun kalanları halkımız deftere not etmelidir!

Komünistler başkadır: Sözde değil özde solcuyuz!

Biz başkayız: NATO’dan çıkacağız!”