TKH Genel Başkanı Hatay'dan seslendi: Depremzedeleri müşteri yerine koymayın!

"Depremin ilk gününden bugüne, aradan geçen zamanda çok az şeyin değiştiğini görmek öfkemizi arttırıyor. Çadır ihtiyacı, hijyen maddesi ihtiyacı, gıda ihtiyacı artarak sürmekte. Algı operasyonu diyorlar, teklif ediyoruz, çağırıyoruz gelsinler burada söylesinler"

TKH Genel Başkanı Hatay'dan seslendi: Depremzedeleri müşteri yerine koymayın!

Türkiye Komünist Hareketi (TKH) Genel Başkanı Aysel Tekerek, TELE1’de Namık Koçak’ın hazırlayıp sunduğu Forum programında Hatay’daki son durumu aktardı. Tekerek, iktidara depremzedeleri müşteri yerine koymayın diyerek şunları kaydetti:

“Depremin ilk gününden bugüne, aradan geçen zamanda çok az şeyin değiştiğini görmek öfkemizi arttırıyor. Çadır ihtiyacı, hijyen maddesi ihtiyacı, gıda ihtiyacı artarak sürmekte. Algı operasyonu diyorlar, teklif ediyoruz, çağırıyoruz gelsinler burada söylesinler. Su sıkıntısı çok fazla. Bir gönüllü ağı ile bu ihtiyaçları karşılamaya çalışıyoruz ama bu o kadar geniş bir alana yayılan bir afet bölgesi ki, gönüllüler bunun bir kısmını sağlayabilir. Bunun için devletin organizasyonu gerekiyor. Şimdi ne bekliyorlar? Hatay’ın insansızlaşmasını mı bekliyorsunuz?”