Soylu: Kılıçdaroğlu, kendisini ve arkadaşlarını cinsiyetsizleştirmek istiyorsa yapsın

Soylu, "Kim cinsiyetsizleşmek istiyorsa cinsiyetsizleşsin. Kılıçdaroğlu, kendisini ve arkadaşlarını cinsiyetsizleştirmek istiyorsa yapsın. Allah bize ne emrediyorsa bir onu yaparız. Aile bizim için önemlidir, kadın bizim için önemlidir, erkek bizim için önemlidir" dedi.

Soylu: Kılıçdaroğlu, kendisini ve arkadaşlarını cinsiyetsizleştirmek istiyorsa yapsın

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Esenyurt’ta ‘Karadeniz Hemşehri Buluşması’ programına katıldı. Soylu burada yaptığı konuşmada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve LGBT bireyleri hedef alarak “Şimdi de LGBT diye bütün toplumumuzu cinsiyetsizleştirmeye çalışan bir anlayışı düzenimize koymaya çalışıyorlar. Kim cinsiyetsizleşmek istiyorsa cinsiyetsizleşsin. Kılıçdaroğlu, kendisini ve arkadaşlarını cinsiyetsizleştirmek istiyorsa yapsın. Allah bize ne emrediyorsa bir onu yaparız. Aile bizim için önemlidir, kadın bizim için önemlidir, erkek bizim için önemlidir.” ifadelerini kullandı.

Soylu şunları kaydetti:

“Türkiye cari açığı kapatacak diye devlet uyuşturucu ticareti yapıyor diyorlar. Bunu söyleyen ana muhalefet partisi, Kemal Kılıçdaroğlu. Devletin askeri, polisi, jandarması hatta devletin istihbaratı bir araya gelecek ve cari açığı kapatmak için uyuşturucu ticaretini hep beraber yapıyor diyorlar. Dağlarda yüzün altında terörist kaldı. Bugün doğu ve güneydoğunun tamamında çocuklarımız okullara gidiyor. Eskiden Şırnak’a otobüs gitmezdi, şimdi profesör gidiyor, doçent gidiyor. Bize siz, devletin askeri, polisi, jandarması siz bu teröristleri nasıl bitirirsiniz diye iftira atıyorlar. Türkiye’de 15 Temmuz sonrasında 941 kişi uyuşturucudan ölüyordu, 2022 yılı sonu itibari ile dörtte birine indi bu sayı. Büyük mücadele edildi.

Bitirdik demiyoruz ama Esenyurtlu hemşehrilerime söz veriyorum. Terörü nasıl temizlediysek uyuşturucunun da kökünü öyle kurutacağız. Hep söylüyoruz, bugün de söylüyorum okulların önünde uyuşturucu satan birini yakalarsa polisimiz ayaklarını kırsın.

Avrupa, Amerika uyuşturucuya teslim oldu, şırıngayı bedava dağıtıyorlar, narkotik büfeler kurdular. Almanya İçişleri Bakanı en son çıktı ‘belirli ölçüde kullanmak serbesttir’ diyor. Bizim de teslim olmamızı istiyorlar. Biz onların teslim olduğuna dünyanın en büyük operasyonlarını yapıyoruz, uyuşturucudan ölümleri düşürüyoruz, rehabilitasyon merkezleri açıyoruz. Bizim nesillerimizi uyuşturmak ve sağlıksız bir hale getirmek istiyorlar”