Seçim öncesi AKP’li Uşak belediyesi belediye arazilerini satıyor!

Uşak Belediyesi'nin AKP'li başkanı Mehmet Çakın, belediye borçlarına rağmen lüks bir makam odası yaptırdıktan sonra belediye arazilerini satışa çıkardı.

Seçim öncesi AKP’li Uşak belediyesi belediye arazilerini satıyor!

Uşak Belediyesi’nin AKP’li başkanı Mehmet Çakın, belediye borçlarına rağmen lüks bir makam odası yaptırdıktan sonra belediye arazilerini satışa çıkardı. Sayıştay’ın usulsüz harcamalar ve israf tespitlerine rağmen, borçlarını ödemek için suya zam yaptı. Şimdi ise Uşak halkına ait altın değerindeki benzinlik arazisini 16 milyon 750 bin liraya satma kararı aldı. Başkanın geçmişte makam aracının haciz edildiği, onlarca icra dosyasının bulunduğu ve halkın tepkisine yol açan kararlarıyla gündemde olduğu belirtiliyor.

Cumhuriyet’ten Erman Şentürk’ün haberine göre: Borç içinde yüzen Uşak Belediyesi’nin AKP’li başkanı Mehmet Çakın, kendisine 18 milyon liraya lüks makam odası yaptırdı. Ardından da kent merkezindeki belediye arazilerini satışa çıkarttı.

Sayıştay’ın tespit ettiği usulsüz harcamalar, israf ve onlarca icra dosyasıyla gündeme gelen, geçmişte makam aracı haczedilen AKP’li başkan Mehmet Çakın, borçlarını ödemek için suya zam yapmıştı.

Bu kez de Uşak halkına ait altın değerindeki benzinlik arazisini 16 milyon 750 bin liraya satma kararı aldığı öğrenildi.