Sahte afişler AKP Genel Merkezi'nden gelmiş

AKP Nevşehir İl Başkan Yardımcısı Tevfik Ekici emniyette verdiği ifadede, kentteki billboardlara asılan sahte Kılıçdaroğlu afişlerinin AKP Genel Merkezi'nden geldiğini söyledi.

Sahte afişler AKP Genel Merkezi'nden gelmiş

AKP’nin Nevşehir İl Başkan Yardımcısı Tevfik Ekici emniyette verdiği ifadede; belediye çalışanlarının kentin çeşitli yerlerine astığı provokatif afişlerin AKP Genel Merkezi’nden geldiğini söyledi.

KRT’den İlknur Yağumli’nin haberine göre, AKP Nevşehir İl Başkan Yardımcısı Tevfik Ekici, Nevşehir’de de Millet İttifakı adına sahte içeriklerin yazılı olduğu afişlerin üzerine “yalan” ifadesini yazan CHP Gençlik Kolları Başkanı Yekta Arda Gürbüz’ü şikayet etti. Ekici ayrıca emniyette verdiği ifadede sahte içerikli afişlerin AKP Genel Merkezi’nden basılı halde geldiğini söyledi.

Tevfik Ekici’nin ifadesinde şu ifadeler yer aldı:

“Ben halen Adalet ve Kalkınma Partisi Tanıtım ve Medya Başkanı, ayrıca İl Başkan Yardımcısı olarak görevliyim. Bana sormuş olduğunuz Nevşehir Belediyesi’ne ait olan billboardlardaki afişleri 20.05.2023 günü sabahı ilimiz geneline asılmıştı. Asılan afişler Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Merkezi’nden basılı vaziyette gelmişti. Biz bunları reklam şirketine 20.05.2023 günü sabahı teslim ederek asılmasını sağlamıştık. 20.05.2023 günü gece saatlerinde çarşıdan geçerken billboardların siyah boya ile karalandığını görmüştüm. 21.05.2023 günü sabahı da görevli polislerin telefonla haber vermesi üzerine Emniyet Müdürlüğü’ne geldim. İl genelinde billboardlardaki afişlere boya ile zarar verildiğini öğrendim. Ben olaydan dolayı kimseden şikayetçi değilim. Partim adına da herhangi bir maddi zarar talebim yoktur. Seçim öncesi ilimizde huzurun devamını sağlamak için ve herhangi bir gerginliğe sebep olmamak için şikayetçi değilim. Söyleyeceklerim bundan ibarettir.”