SADAT Başkanı Melih Tanrıverdi: Kanal planlamamızı değiştirmek zorunda kaldık

Melih Tanrıverdi, reklamın Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşması sırasında yayınlanması için "bilinçli" olarak çalışma yürüttüklerini belirtti.

SADAT Başkanı Melih Tanrıverdi: Kanal planlamamızı değiştirmek zorunda kaldık

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, tv100’de dün Uğur Dündar’ın sorularını yanıtladı. Yayın sırasında ekranda SADAT’ın reklamı verilmesi ise dikkatlerden kaçmadı. Söz konusu reklamda, SADAT’ın “Stratejik danışmanlık, eğitim ve lojistik…” gibi çeşitli hizmetlerinin sıralandığı görüldü.

Kılıçdaroğlu söz konusu reklamın ardından sosyal medya hesabından SADAT’a çok sert tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu,  “O az kalmış aklınızı alırım sizin, paramiliter artıkları, siz kimi tehdit ediyorsunuz” dedi. Kılıçdaroğlu’nun tepki gösterdi SADAT’tan yanıt geldi.

SADAT Başkanı Melih Tanrıverdi sosyal medya hesabı Twitter’dan yaptığı açıklamada, reklamın Kılıçdaroğlu’nun konuşması sırasında yayınlanması için bilinçli olarak çalışma yürüttüklerini belirtti.

“2022 yılına dönük PR incelemesi yaptığımızda SADAT ile Kılıçdaroğlu birlikteliğinin en iyi reytingi yaptığını gördük. Reklam departmanımız 1.500 TL’lik bir reklam vererek bu reytingi güzel bir PR çalışmasına döndürmüş” ifadelerini kullanan Tanrıverdi, “CHP’den bir hanım kardeşimiz Kılıçdaroğlu’nun Dündar’la yapacağı programın cumartesi yayınlanacağı bilgisini verince kanal planlamamızı değiştirmek zorunda kaldık” dedi.

Tanrıverdi Twitter hesabından “O az kalmış aklınızı alırım sizin, paramiliter artıkları, siz kimi tehdit ediyorsunuz!” paylaşımını yapan Kılıçdaroğlu’na, “Kim derdi Kılıçdaroğlu bin beş yüz liralık bir reklama mağlup olacak diye… Biz aklımızın zekatını versek sen ihya olursun” diye karşılık verdi.

Tanrıverdi paylaşımlarına şu şekilde devam etti:

“Bu nasıl bir paranoya… İcraat makamı iftiradan başka bir şey üretmiyor.

2022 yılına dönük PR incelemesi yaptığımızda SADAT ile Kılıçdaroğlu’nun birlikteliğinin en iyi reytingi yaptığını gördük. Reklam departmanımız 1.500 TLlik bir reklam vererek bu reytingi güzel bir PR çalışmasına döndürmüş. Tebrik ederim.

Aslında ben Halk TV veya TELE1 istemiştim fakat Kılıçdaroğlu onların reytingi düşük kaldığı için TV100’ü tercih etmiş. Ama sıkıntı yok, söz o kanallara da çıkarsa onlara da reklam veririz. Hem de 750 liralık (reyting / izlenme oranı meselesi)

Etkili reklam için Halk TV veya Tele1’i planlıyorduk. Hafta ortası CHP’den bir hanım kardeşimiz Kılıçdaroğlu’nun Dündar’la yapacağı programın cumartesi yayınlanacağı bilgisini verince kanal planlamamızı değiştirmek zorunda kaldık.

Bazen evdeki hesap çarşıya uymuyor… Değil mi Kılıçdaroğlu?”