Kemal Kılıçdaroğlu: Muhsin Yazıcıoğlu’nun yol arkadaşlarıyla bir araya gelmek son derece değerli

Kılıçdaroğlu 'Muhsin Yazıcıoğlu’nun yol arkadaşlarıyla bir masanın etrafında bir araya gelmek, benim açımdan da ufkumu büyütme açısından da son derece değerli' dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu: Muhsin Yazıcıoğlu’nun yol arkadaşlarıyla bir araya gelmek son derece değerli

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı tarafından cumhurbaşkanı adayı olarak ilan edilmesinin ardından siyasi partilere yönelik ilk ziyaretini bugün Milli Yol Partisi’ne yaptı.

Ziyarette Kılıçdaroğlu’na, CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke ile Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı ve Ali Öztunç eşlik etti.

Kemal Kılıçdaroğlu, Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır ile yaptığı görüşmenin ardından şunları söyledi:

“Milli Yol Partisi’nin genel başkanı ve arkadaşlarıyla bir araya geldik. Güzel bir toplantı gerçekleştirdik. Türkiye’nin bugünkün sorunlarını masaya yatırdık, dertleştik. Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun yol arkadaşlarıyla beraber, en azından bir masanın etrafında bir araya gelmek, bir kahve içmek, benim açımdan da ufkumu büyütme açısından da son derece değerli. Bundan sonra da uygun ortamlar olduğunda tekrar bir araya geleceğiz, konuşacağız. Sayın Genel Başkanı ve arkadaşlarına yürekten teşekkür ediyorum.”