Kayıp olarak aranan 2 kadın öldürüldü!

İstanbul'un Kartal ilçesinde bir evde 2 kadının cansız bedeni bulundu. Polis ilk incelemesinde Mustafa P. isimli erkeğin kayıp olarak aranan 2 kadını öldürdüğünü tespit etti.

Kayıp olarak aranan 2 kadın öldürüldü!

İstanbul Kartal’da bir evde 2 kadın ölü bulundu. Polisin yaptığı ilk inceleme sonrası yaralı olarak hastaneye başvuran Mustafa P. isimli erkeğin 2 kadını öldürdüğü belirlendi. Katledilen kadınlar için kayıp başvurusu yapıldığı öğrenildi.

İhbar üzerine Kartal Cumhuriyet Mahallesi’ndeki 4 katlı binanın birinci katındaki daireye giren polis, Dilara Gültay (23) ve Cansu Demirel (30) adlı kadınların cansız bedenleriyle karşılaştı.

DHA’nın haberine göre, aynı saatlerde kendisini yaraladığı için hastaneye giden Mustafa P. (24) kadınları öldürdüğünü söyledi. Polisin yaptığı ilk incelemede Mustafa P.’nin iki kadını öldürerek intihar girişiminde bulunduğunu tespit etti.

Noterde katiplik yapan Dilara Gültay ile elektronik firmasında çalışan Cansu Demirel’in yakınlarının dün kayıp başvurusunda bulunduğu öğrenildi.

Bir restoranda çalışan Mustafa P.’nin kasten yaralama suçundan sabıkası olduğu belirtilirken evde yapılan aramalarda uyuşturucu madde, fare zehiri, şizofreni ilaçları ve şırınga bulundu.