FETÖ itirafı ile hatırlanan AKP'li Ayvalı: Cemaatler ile sorunlarımızı aşıyoruz

"Beğenmedikleri hükümet, cemaatler, STK’lar ve milletin metaneti ile sorunlarımızı aşıyoruz. En çok öne çıkardıkları yapıların bile fason olduğu bu vesileyle anlaşıldı. ÇYDD, ADD ve benzeri örgütler bu süreçte resmen uyudu. Önemi yok da sesleri ters orantılı çıkıyor."

FETÖ itirafı ile hatırlanan AKP'li Ayvalı: Cemaatler ile sorunlarımızı aşıyoruz

Türkiye, Kahramanmaraş merkezli depremlerin yarasını sarmaya çalışırken, iktidar yurttaşları adeta kendi kaderi ile baş başa bırakmış durumda. AKP’li isimler dayanışma ve yardım kampanyalarını hedef alırken, bu zincire AKP MYKY Üyesi Emre Cemil Ayvalı da eklendi.

Ayvalı, Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile Atatürkçü Düşünce Derneği ve ÇYDD’yi hedef alarak şunları söyledi:

“Deprem vesilesiyle tekrar gördük ki; sadece CHP değil, genel anlamda seküler, laikçi, liberal çevrelerin hiçbir organizasyon ve sorun çözme kabiliyeti yok. İster kültür ister sermaye çevresi olsun, laftan ibaret.

Beğenmedikleri hükümet, cemaatler, STK’lar ve milletin metaneti ile sorunlarımızı aşıyoruz. En çok öne çıkardıkları yapıların bile fason olduğu bu vesileyle anlaşıldı. ÇYDD, ADD ve benzeri örgütler bu süreçte resmen uyudu. Önemi yok da sesleri ters orantılı çıkıyor.

Bunların en halkçısı Muharrem İnce bile bölgeye gelip video çekip gitti. Bu kadarlar. Boş muhabbetin ötesine geçemeyecek bir beceriksizlik.”

FETÖ İTİRAFI

Emre Cemil Ayvalı, CNN Türk yayınındaki FETÖ itirafıyla gündeme gelmişti. Ayvalı, “İktidara geldiğimde sanki kendi kadrolarım vardı da çok muktedirdim de böyle bir fanteziye mi girdim? Hayır. Bir tarafta darbeci Kemalist gelenek vardı, bir tarafta FETÖ vardı ve bunları birbirine kırdırmak suretiyle yol almak mecburiyetinde kaldık” demişti.