Fazıl Say'dan Meral Akşener'e: Bu insanlık dışı olur!

Piyanist Fazıl Say, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e HDP'yle ilgili sözlerine tepki gösterdi, partiye dönük tavrından vazgeçmesi çağrısı yaptı.

Fazıl Say'dan Meral Akşener'e: Bu insanlık dışı olur!

Piyanist Fazıl Say, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in “CHP HDP’yle görüşebilir ama asla masaya getiremez” şeklindeki ifadesi üzerine tepki gösterdi.

Say, sosyal medya hesabı üzerinden “Dinleyin Meral Akşener!” diyerek Akşener’e şöyle seslendi:

“Sizin partinizin de milyonlarca seçmeni var, HDP’nin de milyonlarca seçmeni var, sizin partinizin seçmeni de insan, ve insan olduğu için talepleri var, doğaldır, HDP seçmenleri de insandır, o insanların da insan oldukları için talepleri masaya gelmesin” diyemez.

Bu insanlık dışı olur! Anti siyaset olur! İyi anlayın bunu. Türkiye’nin, gençlerin, geleceğin, birlik bütünlüğün, önüne set koyan bu tavrınızdan artık vazgeçin. Kılıçdaroğlu, yıllardır bu ikilem içinde, bir yanı kurt bir yanı kuzu, yazıktır, yapmayın şu ayrımcılığı, açın ittifakın önünü. Sonsuz açın. İnsanlar için.. Yapmayın! Yapmayın!

İnsanların insan olduğu için talepleri olur ya da olmaz “talebimiz bile yok” diyecek kadar mütevaziler, açın, açın gönlünüzü de olsun o kadar! Yeter artık!”