Fatih Erbakan'dan Adnan Oktar yorumu: Kitapları gayet güzel, gayet yerinde

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 'Adnan Oktar'ın taciz yaptığına dair bir tane görüntü var mı? Kitapları gayet güzel, gayet yerinde' dedi.

Fatih Erbakan'dan Adnan Oktar yorumu: Kitapları gayet güzel, gayet yerinde

AKP’yle ittifak anlaşması yapan Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan, tv100 canlı yayınında Candaş Tolga Işık’ın sorularını yanıtladı.

Fatih Erbakan, ittifak kararının partide nasıl etki yarattığına dair “İttifak kararından bazı seçmenlerimiz, üyelerimiz tasvip etmeyip gittikleri oldu ama gelenlerin çok daha fazla olduğunu müşahade ediyoruz. İttifak kararımızın ardından AK Parti seçmeninin büyük seçmeni Refah Partisi’nin uzantısı, bu kesimden çok ciddi teveccüh ve tebrik tepkileri alıyoruz. Genç kesim biraz daha duygusal ve heyecanlı yaklaşabiliyor. Bizim çizgimizde bir sıkıntı yok” diye konuştu.

“ADNAN OKTAR’IN GAYET GÜZEL KİTAPLARI VAR”

Fatih Erbakan, yıllar önce çekilmiş görüntülerde Adnan Oktar’dan bahsettiği anlarla ilgili konuşurken de şunları söyledi:

“Dosyasına bakmadım ama… Adnan Oktar’ın taciz yaptığına dair bir tane görüntü var mı? İlgimi anlattım size.  Kitaplar gayet güzel, gayet yerinde. Rahmetli Erbakan hocamızın da bizzat Milli Gençlik Vakfı’na tavsiye ettiği kitaplar bunlar.

Candaş Tolga Işık’ın “Siz LGBTİ derneklerinin kapatılması istiyorsunuz değil mi?” sorusuna da “Evet, örgütlenmeleri, propagandasının yapılması, normalleştirilmesine karşıyız. Bunu zaten hep ifade ediyoruz. Maalesef geçtiğimiz dönemde 22 tane LGBTİ derneği açıldı. Bunların tabii önlenmesi lazım” şeklinde yanıt verdi.