Erdoğan Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı: Kepazelikleri bitip tükenmek bilmiyor

Erdoğan, "Diyarbakır'da 51 vatandaşımızın ölümüne neden olan bu Demirtaş değil miydi? Şimdi çıkmış, 'Onları çıkaracağım' diyor. Bu millet sana bu yolu açmaz" dedi.

Erdoğan Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı: Kepazelikleri bitip tükenmek bilmiyor

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muğla’da toplu açılış töreninde gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, açıklamasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) komuta kademesine tepki gösteren Kılıçdaroğlu’na yüklenen Erdoğan, “Gerçi müstemleke zihniyetlilerin kepazelikleri bitip tükenmek bilmiyor. Geçtiğimiz günlerde Türk Silahlı Kuvvetleri’nin gücüne güç katacak bir savunma sanayi projemizin açılışında ordumuzun komutanlarıyla yaşadığımız sevince tahammül edemediklerini hep birlikte gördük” dedi.

Erdoğan, şöyle devam etti: “Bay Kemal, Sakarya Arifiye’de bu ordunun başkomutanı olarak Tayyip Erdoğan ne yaptı? Orada fırtına obüslerinin teslim törenini yaptı. Senin hayatında, senin aklında böyle bir şey var mı? Altay tanklarının teslimini yaptık Bay Kemal. Ordumuz bunlarla o terör örgütlerini ne yaptı? İnlerine indi, inlerine…”

“Bay Kemal sen bu teröristlerle dirsek dirsek dolaştın. Cezaevlerindeki teröristleri de nasıl çıkarırız diye bunun gayreti içerisindesin” diyen Erdoğan, “Boşuna uğraşma. O teröristler oralardan çıkamazlar. Ama bu şimdiden vaat ediyor. Diyarbakır’da 51 vatandaşımızın ölümüne neden olan bu Demirtaş değil miydi? Şimdi çıkmış, “Onları çıkaracağım” diyor. Bu millet sana bu yolu açmaz. Bu millet terörden beslenenlere, kan emicilere bu ülkede yol vermez. Ben milletime güveniyorum. Ve bu yolda böyle yürüyeceğiz” ifadelerini kullandı.

“Türkiye düşmanlarına gösteremediği tepkiyi ordumuzun komutanlarına sergileyen, seviyesizce hakaret eden bir kişi bu ülkenin siyasetçisi olabilir mi?” diyerek Kılıçdaroğlu’nu hedef almayı sürdüren Erdoğan, “İhanet kampanyasında başarılı olamayan habis zihniyet, bu defa doğrudan kahraman ordumuzu ve şerefli komutanlarımızı hedef alarak asıl niyetini gösterdi” diye konuştu.