Erdoğan, İmamoğlu ve Yavaş'ı hedef aldı

"Bunları sandığa gömmeye hazır mıyız?" ifadelerini kullandı.

Erdoğan, İmamoğlu ve Yavaş'ı hedef aldı

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da STK ve Muhtarlar Buluşması’nda konuştu.

Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yaavaş’ı hedef aldı. Erdoğan, “Bunları sandığa gömmeye hazır mıyız?” dedi.

“28 Mayıs’ta bizim rakibimiz asla CHP Genel Başkanı değildir. Bizim en büyük rakibimiz rehavettir. Bunun için zafer sarhoşluğu zehrinin yayılmasına kesinlikle müsaade etmeyeceğiz.”

“14 Mayıs’ta sadece Türk demokrasisinin gücünü görmedik. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ne açıklamalar yaptı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ne açıklamalar yaptı. Bunların tamamını pazar günü sandığa gömmeye hazır mıyız?”

“Diktatör ikinci tura kalır mı? Hem de yüzde 90’la bitirir. Bunun dünyada örnekleri var. Bölücüler ve FETÖ’cülerle yol yürümemesi gerektiğini gösterdik biz. Sandıkları bayram yerine çeviren siz kardeşlerimi tebrik ediyorum.”

“CHP’nin başındaki zatın aylardır ses çıkarmadığı açıklamalar bunlar. Kılıçdaroğlu, senin o teröristlerden ne farkın var? Sizin desteğinize gerek yok diyebiliyor musun. Çünkü oradan gelen destek senin için bal kaymak. Öbürü Mustafa Kemal Atatürk’e saldırıyor ve it sürüleri diyor. Bay bay Kemal en ufak bir şey söyleyemiyorsun. Çünkü kapalı kapılar ardında yaptığı görüşmeler ortada. Masadan şimdiye kadar bir itiraz duydunuz mu? Nereye istersen oraya çekilecek bir iki cümle dışında bir itiraz duydunuz mu? İntikam intikam çağrıları altında ortak miting yaptılar. 6-8 Ekim olaylarında Yasin Börü evladımızı, 51 kürt kardeşimizi bunlar Diyarbakır’da şehit etti mi? Selo bu vatandaşlarımızın katili değil mi? Şimdi çıkmış Selo’nun ne günahı var diyor? Çıkaracağım onu ben, diyor. İçeride olması rahatsız ediyor beni diyor bay bay Kemal.”