Devlet Bahçeli'den "Sinan Ateş istifaları" yorumu: Aramızda manen olmayanların yokluğuyla ilgilenecek değiliz

Bahçeli, "Bıyığını kesmiş ayrılanlar varmış, aramızda manen olmayanların yokluğuyla ilgilenecek değiliz" ifadelerini kullandı.

Devlet Bahçeli'den

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in silahlı uğradığı saldırı sonucu öldürülmesi ve cinayetin MHP ile ilişkilendirmesi hakkında “Sürekli körüklenen karalama kampanyalarının müteahhitlerinin zamanı geldiğinde burunlarından fitil fitil getireceğimizi de herkes bilmelidir. Kötülükleri unutursak kanımız kurusun” diye konuştu.

Ateş’in ölümünün ardından partide yaşanan istifalarla ilgili de konuşan Bahçeli, Bıyığını kesmiş ayrılanlar varmış. Aramızda manen olmayanların yokluğuyla ilgilenecek değiliz” ifadelerini kullandı.

Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu, partisine yönelik eleştiriler, cumhurbaşkanlığı seçimi, partisinin oy oranı ve Milet İttifakı’nın dün (30 Ocak) açıkladığı Mutabakat Metni gibi pek çok konuda değerlendirmelerde bulundu.

Burada yaptığı konuşmada, partisine yönelik sürekli körüklenen karalama kampanyaları olduğunu öne süren Bahçeli, “Zamanı geldiğinde burunlarından fitil fitil getireceğiz dedi.

Bahçeli, MHP’ye yönelik suçlamalar karşısında sessiz kalmakla suçladığı bir kesim için de şu ifadeleri kullandı: “Davamızın hisarları ok yağmuruna tutuluyorken risk almayan, kendini ortaya koymayan aymazları da tek tek not ediyor, onları unutmayacağımızı kararlılıkla ifade ediyorum. Bize düşen görev kafa karıştıran, akıl çelen, zihin bulandıran bozuk zihniyetlerin etki alanına girmeden hak bildiğimiz yolda hızlı adımlarla yürümektir. İyi günü herkes paylaşır, mühim olan zahmetli dönemlerde bir ve beraber olmaktır. Zorlu mücadele dönemlerinde masa altına saklanıp üç maymunu oynayanlarla işimiz olamaz, kalbimiz bir atamaz ve atmayacak.”