Davutoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na teşekkür

Davutoğlu, "Tam da böylesine bir tablo içinde, bütün oklar doğrudan bize yöneltilmişken çıkıp 'Sayın Davutoğlu doğru söylüyor. Birlikte yöneteceğiz' dediği için, masanın onuruna sahip çıktığı için teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

Davutoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na teşekkür

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, “masanın onurunu koruduğu için” CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkür etti.

Gelecek Partisi’nden yapılan açıklamada, Tuzla İlçe Başkanlığınca düzenlenen üye katılım törenindeki konuşmasına yer verilen Davutoğlu, “Adım adım yürüdük. Zor engelleri aştık. Medya ambargolarını, anket manipülasyonlarını yerle bir ettik” diyerek sözlerine başladı.

Altılı Masa’yla ilgili açıklamasının çarpıtıldığını belirten Davutoğlu, “Hep beraber saldırıya başladılar. Sanki biz saldırıdan korkacakmışız gibi. Hodri meydan” diye konuştu.

Kılıçdaroğlu’nun kendisine yönelik destek açıklamalarına değinen Davutoğlu, “Tam da böylesine bir tablo içinde, bütün oklar doğrudan bize yöneltilmişken çıkıp ‘Sayın Davutoğlu doğru söylüyor. Birlikte yöneteceğiz’ dediği için, masanın onuruna sahip çıktığı için teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.