CHP'de partililere 'İnce' uyarısı

CHP'de Memleket Partisi Genel Başkanı İnce'nin cumhurbaşkanlığı seçiminden çekilmesine dair beklenti kalmadığı, ancak partililerin İnce'yle ilgili kötü konuşmamaları konusunda uyarıldığı belirtiliyor.

CHP'de partililere 'İnce' uyarısı

Düzen muhalefetinin çatısı Millet İttifakı’nda gözler yarın ittifakın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Memleket Partisi’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin yapacağı görüşmede olacakç

Adaylıktan çekilip çekilmeyeceği konusu anket sonuçlarına bakıldığında belirleyici olacağı yorumları yapılan İnce’nin görüşme sonrasındaki tavrını ne olacağı merak konusu. Öte yandan CHP’de de İnce’nin Kılıçdaroğlu lehine cumhurbaşkanlığı seçiminden çekilmesine dair bir beklenti kalmadığı aktarılıyor.

Diken‘in konuyla ilgili “kulis” haberine göre, İnce’nin adaylık konusunda ısrarcı olduğu ve ‘ikna edilemez’ bulunduğu belirtildi. İnce-Kılıçdaroğlu görüşmesininse nezaket ziyareti kapsamında kalmasının beklendiği ifade edildi.

Habere göre bazı CHP’liler ise İnce hakkında “asla kötü söz etmemeleri” konusunda uyarıldı. İnce’nin adaylıktan çekilmesine yönelik ihtimal görmeyen CHP’nin, ‘kırmadan ve dökmeden’ İnce’nin mevcut ve olası seçmenlerini ikna etmeye yöneleceği kaydediliyor.