Bahçeli'den seçim tarihi açıklaması: Mayıs ayında bu işi bitirelim

"Mevsim şartları ile birlikte mutabakatla tespiti beklentimizdir. Meclis'ten böyle bir karar çıkarsa bu bir erken seçim değil, seçim tarihinin güncellenmesidir."

Bahçeli'den seçim tarihi açıklaması: Mayıs ayında bu işi bitirelim

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM’deki grup toplantısında konuşuyor.
Bahçeli’nin konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

Mevsim şartları ile birlikte mutabakatla tespiti beklentimizdir. Meclis’ten böyle bir karar çıkarsa bu bir erken seçim değil, seçim tarihinin güncellenmesidir.

Mayıs ayında bu işi bitirelim.

Kılıçdaroğlu’nun, komutanları karalama yarışına girmesi, terörle mücadeleden ödü patlayan mandacı siyasetçinin karanlık ağzından saçılan kötülüktür.

İHA’mızdan, SİHA’mızdan, helikopterlerimizden, Tayfun füzemizden kimler gocunuyorsa, onlar küresel emperyalizme satan ilkesizlerdir.

Savunma sanayi ihracat rakamları yükseldi. El alem bize gıpta ile bakıyorken, zillet partisinin kötülükleri bir husumet alametidir.

Türk askerine parmak sallayan Kılıçdaroğlu, kula kulluk eden çürümüş bir şahsiyettir.

Hazine yardımının kesilmesi demokrasi dışıdır demiş Kılıçdaroğlu. 5. kol faaliyetine tam olarak dönüşmüştür. HDP kapatılmasın da Kandil’e milletimizin vergileri mi aktarılsın? HDP’nin kapatılması demokrasi onurudur.

Baykar’ı suçlayan selamsız Babacan yabancıların etki alanı pozisyonunda sabitlenmişlerdir. 27 ülkeye ihracat yapan bir Türk şirketini karalamak terbiyesizliktir.