Avcılar'da sağlık çalışanlarına saldıran 3 sanık tahliye edildi

Sağlık çalışanlarına şiddet uyguladıkları iddiasıyla tutuklu sanıklar Ramazan Şenkaloğlu, Beytullah Şenkaloğlu ve Doğan Şenkaloğlu ile tutuksuz sanık Ahmet Atik hakkında Küçükçekmece 26. Asliye Ceza Mahkemesi'nde dava açılmıştı.

Avcılar'da sağlık çalışanlarına saldıran 3 sanık tahliye edildi

Avcılar’da hasta almaya giden ambulansın, araçlarına çarptığını iddia ederek sağlık görevlilerine sopalarla saldıran 3 sanık hakkında ilk duruşmada tahliye kararı verildi.

Avcılar Yeşilkent Mahallesi’nde 6 Kasım 2022 tarihinde, kalp hastası Fabri Aybakan’ı almaya gelen ambulansın, park ederken araçlarına çarptığını iddia ederek sağlık görevlileri Süleyman Kartal, Tolga Kaya ve Hasan Demir’e sopalarla saldırmıştı.

Hastanın oturduğu apartmandaki komşuları olan şüphelilerin saldırısında, kafasından darbe alan sağlık görevlilerinden Süleyman Kartal hastaneye kaldırılmış, diğer iki görevli ise ayakta tedavi edilmişti.

Hasta Fahri Aybakan ise Esenyurt’taki özel bir hastanenin yoğun bakımında tedavi altına alınmıştı.

Sağlık çalışanlarına şiddet uyguladıkları iddiasıyla tutuklu sanıklar Ramazan Şenkaloğlu, Beytullah Şenkaloğlu ve Doğan Şenkaloğlu ile tutuksuz sanık Ahmet Atik hakkında Küçükçekmece 26. Asliye Ceza Mahkemesi’nde dava açılmıştı.

Davanın ilk duruşmasında 3 tutuklu sanık hakkında tahliye kararı verildi.