AKP'den bir 'temel atma' skandalı daha

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından bugün kentte, "Teleferik" ile "AFRAY" projelerinin temel atma törenleri yapıldı. Törenin ardından çekilen fotoğraflar, Hatay'daki temel atma törenini hatırlattı.

AKP'den bir 'temel atma' skandalı daha

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından bugün kentte, “Teleferik” ile “AFRAY” projelerinin temel atma törenleri yapıldı.

ANKA Haber Ajansı‘nın aktardığına göre, Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı’nın da katılımıyla yapılan törenden sonra CHP Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Peynirci, projelerin temelin atıldığı yere gitti ve temel atılan yerin fotoğrafını çektiğini belirterek şu açıklamayı yaptı:

“Bugün Afyon Valisi ve AKP heyeti Afray’ın temel atma töreni gerçekleştirdiler. Atılan temelin görüntülerini halkımızla paylaşıyorum. Daha önce deprem acılarımız henüz çok tazeyken Hatay Defne’de atılan ibretlik temeli görmüştük. Anlaşılan o ki bu iktidarın zihniyeti hiçbir zaman hiçbir yerde değişmiyor. Yıllardan beri vaat edip yapamadıkları Afray projesinin temelini de göstermelik olarak attılar. Halkımızı kandırmaya yönelik ve siyasi şovdan ibaret olan bu temel atma gösterisini kınıyorum. 10 gün sonra yapacağımız seçimde bu iktidardan kurtulmanın ne kadar elzem olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Halkımızın vicdanına havale ediyorum.”