AKP Sözcüsü Çelik'e göre Erdoğan'ın adaylığının önünde hiçbir engel yok

Çelik, Erdoğan'ın cumhurbaşkanı adaylığının önünde hiçbir engel olmadığını iddia ederek, "Cumhurbaşkanımızın bu seçimlerde yeniden aday olduğunu aylar öncesinden açıklamıştık. Nitekim usulüne uygun şekilde adaylık başvurusu yapılmıştır" dedi.

AKP Sözcüsü Çelik'e göre Erdoğan'ın adaylığının önünde hiçbir engel yok

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden adaylığına ilişkin Yüksek Seçim Kurulu’na yapılan itirazlar hakkında açıklamalarda bulundu.

Twitter hesabından yaptığı açıklamada Ömer Çelik “Aylar önce açıkladığımız gibi Cumhurbaşkanımız Sn @RTErdogan Cumhur İttifakı olarak Cumhurbaşkanı adayımızdır. Bu adaylığa karşı bazı partilerin YSK’ya itiraz ettiği basına yansıdı” ifadelerini kullandı.

“Cumhurbaşkanımızın adaylığı önünde hiçbir engel yoktur” iddiasında bulunan Çelik, “Cumhurbaşkanımızın bu seçimlerde yeniden aday olduğunu aylar öncesinden açıklamıştık. Nitekim usulüne uygun şekilde adaylık başvurusu yapılmıştır” dedi.

Çelik, açıklamasında, “Cumhurbaşkanımız milletimizin iradesine sımsıkı bağlılıkla sürdürdüğü siyasi hayatına, demokrasinin ve sandığın gücüne inanarak devam etmektedir” ifadelerini kullandı.