'Adaylık için AKP desteği' iddiası: İnce suç duyurusunda bulunacak

Kemal Özkiraz, AKP'nin Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanı adaylığı gerekli olan 100 bin imzaya ulaşmasına destek verdiğini iddia etti. İnce ise konuya dair suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

'Adaylık için AKP desteği' iddiası: İnce suç duyurusunda bulunacak

Avrasya Araştırma’nın sahibi Kemal Özkiraz, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı adayı olabilmesi için AKP teşkilatlarının organize olduğunu öne sürdü.

Özkiraz, iddiasına örnek olarak da AKP Beykoz İlçe Başkanlığı’nın İnce’nin adaylığı için 100 bin imza toplanması amacıyla otobüs kaldırmayı planladığı iddiasına dair görüntü paylaştı.

Bunun üzerine Muharrem İnce Özkiraz’a sert tepki gösterip yazışmanın sahte olduğunu savunarak, suç duyurusunda bulunacağını belirtti. İnce şu ifadeleri kullandı:

“Kemal Özkiraz’ın ve CHP trollerinin yayınladığı görseller, tıpkı Özkiraz’ın akrabasının doktorluğu gibi sahte. Bu sahte belgeleri hazırlayan, yayan ve manipülasyon yapmaya çalışan alçaklar hakkında suç duyurusunda bulunacağız. FETÖ yöntemleriyle sahte belge düzenleyen bu yeni tip fetöcülerle Silivri mahkemelerinde olduğu gibi mücadele edeceğiz.”