Yine kadın cinayeti: Üniversite öğrencisi Yağmur, AVM otoparkında katledildi

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcı Vekili Muhittin Bayırköylü ile hâkim İsmihan Bozan’ın oğlu Murat Bayırköylü, Yeditepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencisi Yağmur Sönmez’i AVM otoparkında katletti.

Yine kadın cinayeti: Üniversite öğrencisi Yağmur, AVM otoparkında katledildi

İstanbul Bakırköy’de bir AVM’nin otoparkında kadın cinayeti yaşandı.

Cumhuriyet Başsavcı Vekili Muhittin Bayırköylü ile hâkim İsmihan Boza’nın çocuğu ve kendisi de hukuk öğrencisi olan Murat Bayırköylü, 18 Mart’ta Yedipete Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nde öğrenim gören 21 yaşındaki Yağmur Sönmez’i telefonla arayarak ‘son kez görüşmek istediğini’ söyledi.

Murat Bayırköylü buluştuğu Yağmur Sönmez’i Ataköy’deki bir AVM’nin otoparkına götürdü. Birkaç dakika sonra otomobilden peş peşe silah sesleri geldi. Yanındaki pompalı tüfekle önce Yağmur Sönmez’i başından vuran Bayırköylü, daha sonra da tüfekle kendisini öldürdü. AVM’deki güvenlikler durumu hemen polise ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Sağlık ekipleri Murat Bayırköylü’nün olay yerinde hayatını kaybettiğini, Yağmur Sönmez’in ise yaşadığını belirledi. Ancak ambulansla hastaneye kaldırılan Yağmur Sönmez buradaki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.