Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı LGBT'lileri hedef aldı

Kongrede konuşma yapan Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak, Türkiye’de LGBT’leri hedef alarak "Sen diyorsun ki ben serbest bırakıyorum, bu düpedüz Allah’a savaş açmaktır" dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı LGBT'lileri hedef aldı

Yeniden Refah Partisi Gümüşhane İl Başkanlığı 2. Olağan Kongresi, Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Kongrede konuşma yapan Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak, Türkiye’de LGBT’leri hedef alarak “Sen diyorsun ki ben serbest bırakıyorum, bu düpedüz Allah’a savaş açmaktır” dedi.

“Bir ülkenin aslının dibine bomba koyuluyor. Bir ülkenin GDO’su ile oynanıyor. Bir ülkenin koordinatlarıyla oynanıyor, asil milletin koordinatlarıyla, ahlakıyla oynanıyor, maneviyatıyla oynanıyor” diyen Çolak sözlerine şöyle devam etti:

“Domuz eti serbest bırakıldı soframıza kadar girdi, zina suç olmaktan çıktı sokaklara kadar döküldü. LGBT’lilere özgürlük verildi bu ülkede. Yetmedi müslüman eşcinseller derneği kuruldu. Ben bunu kabul edemem. Ben çoluğuma çocuğuma bunu örnek veremem. Allah bir kavmi bu fiiliyattan dolayı yerle bir etti. Allah Lut Kavmi’ni yerle bir etti.

Sen diyorsun ki ben serbest bırakıyorum, bu düpedüz Allah’a savaş açmaktır. Bu milletle oynamayın Allah aşkına.

Televizyonlara bir bakın her dizide bir travesti, her dizide bir travesti. İnsanlara algı yapıyorlar, olamaz. RTÜK ne iş yapıyor. Yeniden Refah Partisi olarak RTÜK’e bu noktada 3 tane yazı yazdık. Çok Güzel Hareketler Bunlar denilen bir oyun var tiyatro. Geçen sene son bölümde açın izleyin, olmaz böyle bir şey ya. Bir erkek öğrenci yurdu, içerisine bayanlar giriyor, bir tane de travesti rolünde biri giriyor. Orada diyor ki; nedir hocam bunlar bayanlar falan, artık karar aldık yurtta erkeklerle kızlar bir yatacaklar. Bu bir algıdır arkadaşlar, oyuna gelmeyelim.”