Yeni Akit, "çocuk istismarı"nı 28 Şubat'a bağladı!

Yeni Akit yazarı Ali Akben, İsmailağa cemaatine bağlı Hiranur Vakfı'daki çocuk istismarına değil de çıkan haberlere tepki göstererek "Din düşmanları yine yapacaklarını yapmışlardır" dedi.

Yeni Akit,

Yeni Akit yazarı Ali Akben, İsmailağa cemaatine bağlı Hiranur Vakfı’daki çocuk istismarını 28 Şubat’a bağlayarak, yaşanan olaya değil, çıkan haberlere tepki gösterdi.
“Münferit bir olay üzerinden kopartılan fırtına ister istemez 28 Şubatçıları akla getiriyor” diyen Akit yazarı Ali Akben, çocuk istismarı ile ilgili yazısında şunları kaydetti:

“İSLAM’A SALDIRMAK İÇİN ÇALIŞTILAR…”

“Tüm kindarlar var güçleri ile yüce dinimiz İslam’a bir kez daha saldırmak için dört bir koldan var güçleri ile çalıştılar ve amaçlarına bir kere daha tam ulaştılar maalesef. Ana muhalefetten yavru muhalefete kadar nerede ise tüm muhalif unsurlar tek bir ses ve tek bir nefes olup bu sisli ortamda her zaman olduğu gibi yine Erdoğan düşmanlığının fitilini ateşlemekten çekinmediler. Münferit bir olay üzerinden kopartılan fırtına ister istemez 28 Şubatçıları akla getiriyor. O gün sosyal medya bu kadar etkin olmadığı için televizyonlar vasıtası ile milletin gözünün içine bakarak yalan ve iftira ticareti yapıp buldukları konu mankenleri ile cuntacıları da kullanarak ülkemizi yıllarca patinaj yaptırarak geriletmişler Müslümanları sokağa çıkamaz hale getirmişlerdi.”

“TERÖR SEVİCİ BİR YAZAR BOZUNTUSU ÖYLE BİR YUMURTLADI Kİ”

“Son 20 yıldır çeşitli bahanelerle benzer kalkışmalar devam etmiş; kiminde üç beş ağaç, kiminde çıkartılan yangınlar, kiminde pandemi süreci ile ilgili olağandışılıklar ve ekonomik çalkantılardan yaralanmak istemişler ama sağduyu sahibi millet oturun oturduğunuz yerde diyerek bu güruhun cesaretini kırmıştı. Tam böyle bir zamanda cemaziyeli karışık terör sevici bir yazar bozuntusu öyle bir yumurtladı ki, mal bulmuş mağribiciler gerçekliğine, başına sonuna bakmaya bile gerek duymadan sosyal medya mecralarından milletin dinine diyanetine bir kez daha saldırıya geçip hedefledikleri kaos ortamına doğru hızlı bir şekilde milleti savurdular. Aradan birkaç gün geçtikten sonra olayın üzerindeki sis perdesi kalktıkça gördüklerimiz maalesef daha öncekilerden pek farklı değil. Din düşmanları yine yapacaklarını yapmışlar.

Savcılığa intikal eden münferit bir olay üzerinden hazırlanan iddianamenin başından sonundan tırtıkladıkları beylik kelime ve cümleler üzerinden karar verdikleri infazı gerçekleştirerek bir kez daha cami avlusuna bevletme cüretini göstermişler.”