Türkiye'nin sol seçeneği Kozyatağı Kültür Merkezi'nde tartışılacak

İstanbul'un dört bir yanında faaliyetlerini hızlandıran, parti üyeleri, dostları ve emekçilerle bir araya gelen Türkiye Komünist Hareketi Kadıköy İlçe Örgütü, Kozyatağı mahallesinde ülkenin gidişatı ile ilgili bir halk buluşması gerçekleştirecek.

Türkiye'nin sol seçeneği Kozyatağı Kültür Merkezi'nde tartışılacak
Kadıköy’de bulunan Kozyatağı Kültür Merkezinde bu Pazar günü “Türkiye’nin sol seçeneği ve Sosyalist Güçbirliği” başlıklı memleket sohbeti gerçekleşecek. İstanbul’un dört bir yanında faaliyetlerini hızlandıran, parti üyeleri, dostları ve emekçilerle bir araya gelen Türkiye Komünist Hareketi Kadıköy İlçe Örgütü, Kozyatağı mahallesinde ülkenin gidişatı ile ilgili bir halk buluşması gerçekleştirecek. Buluşma saat 15:00’de Kozyatağı Kültür Merkezi B Salonunda olacak.
Yapılacak memleket sohbetine TKH Genel Başkanı Aysel Tekerek de katılacak. Etkinlik öncesinde çalışmalarını yoğunlaştıran TKH Kadıköy İlçe Örgütü üyeleri, İstanbul’un dört bir yanında sürdürdükleri yoğun faaliyete değindi. “Emekçilerin çıkış aradığı bir dönemde komünistler olarak örgütlenme çalışmalarımızı büyüteceğiz” diyen ilçe örgütü, “sadece Kadıköy’ün merkezine sıkışan değil, tüm semtlere yayılan hummalı bir çalışmaya giriştik, bu hummalı çalışmaların emekçilerin örgütlülüğünü büyüterek çıkacağız” açıklamasında bulundu.