TKH'den Soylu'ya istifa çağrısı: Kendinde böyle bir gücü bulamıyorsa, affını da isteyebilir!

"6 yıldır içişleri bakanlığı koltuğunda oturan Soylu döneminde uyuşturucu rakamlarının katlanarak artması aynı zamanda Soylu’nun başarısızlığının itirafıdır!"

TKH'den Soylu'ya istifa çağrısı: Kendinde böyle bir gücü bulamıyorsa, affını da isteyebilir!

Türkiye Komünist Hareketi (TKH) İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya istifa çağrısında bulundu. TKH tarafından yapılan açıklamada “Soylu’nun ‘Haftada ortalama 5 bin uyuşturucu satıcısını veya imalat yapanı gözaltına alıyoruz. Daha dün Diyarbakır’da 1900 kilonun üzerinde esrar ele geçirildi. Gençlerimizi bu illete bulaştırmaya çalışanlara müsamaha göstermeyeceğiz.’ sözü aslında ülkemizin koca bir uyuşturucu bataklığı haline getirildiğini gösteren büyük bir itiraftır!” denildi.  “Süleyman Soylu itiraf etmiştir!” başlığıyla yayımlanan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“AKP’nin ve kabinenin en tartışmalı ismi Süleyman Soylu’nun daha dün uyuşturucu konusunda mangalda kül bırakmayan tavrı bugün yaptığı açıklama ile çökmüştür. Soylu’nun ‘Haftada ortalama 5 bin uyuşturucu satıcısını veya imalat yapanı gözaltına alıyoruz. Daha dün Diyarbakır’da 1900 kilonun üzerinde esrar ele geçirildi. Gençlerimizi bu illete bulaştırmaya çalışanlara müsamaha göstermeyeceğiz.’ sözü aslında ülkemizin koca bir uyuşturucu bataklığı haline getirildiğini gösteren büyük bir itiraftır!

20 yıldır iktidarda olan AKP’nin ülkeyi nasıl uyuşturucu baronlarına ve mafyaya teslim ettiğinin itirafıdır!

20 yıldır iktidarda olan AKP’nin dış politikasının aslında ABD istihbaratının uyuşturucu trafiği için ülkemizin merkez üs haline getirilmesinin itirafıdır!

Soylu uyuşturucu trafiğinin son halkası olan satıcıları yakalamakla övüneceğine bakanlığına bağlı Emniyet Genel Müdürlüğünün son yıllardaki raporlarına bakıp uyuşturucunun ülkemize nasıl bu kadar kolay sokulabildiğinin hesabını vermelidir.

6 yıldır İçişleri bakanlığı koltuğunda oturan Soylu döneminde uyuşturucu rakamlarının katlanarak artması aynı zamanda Soylu’nun başarısızlığının itirafıdır!

Düne kadar FETÖ’ye övgüler düzen, suç liderleriyle fotoğraf albümü oluşturan ve ülkemizin uyuşturucu üssü haline geldiğini itiraf eden Süleyman Soylu, derhal istifa etmelidir!

Kendinde böyle bir gücü bulamıyorsa, affını da isteyebilir!”