TKH: Parti dostumuz, yoldaşımız Sevda Aydın Büyük'ü unutmayacağız

Değerli yoldaşımız, dostumuz, arkadaşımız Sevda Aydın Büyük'ün geçtiğimiz ay geçirdiği beyin kanaması nedeniyle tedavisi yoğun bakım ünitesinde devam etmekteydi. Sevda arkadaşımızı dün gece kaybettik.

TKH: Parti dostumuz, yoldaşımız Sevda Aydın Büyük'ü unutmayacağız

Türkiye Komünist Hareketi (TKH) geçtiğimiz ay geçirdiği beyin kanaması nedeniyle kaldırıldığı hastanede dün gece hayatını kaybeden Sevda Aydın Büyük için taziye mesajı yayınladı.

Türkiye Komünist Hareketi’nden yapılan açıklama şu şekilde:

Sevda Aydın Büyük’ü kaybettik.

Değerli yoldaşımız, dostumuz, arkadaşımız Sevda Aydın Büyük’ün geçtiğimiz ay geçirdiği beyin kanaması nedeniyle tedavisi yoğun bakım ünitesinde devam etmekteydi. Sevda arkadaşımızı dün gece kaybettik.

Sevda Aydın Büyük, sosyalizm mücadelesine Sosyalist İktidar Partisi saflarında başlamış ve Türkiye Komünist Partisi’nde devam etmişti. Parti dostumuz yoldaşımız Sevda Aydın Büyük’ü unutmayacağız.

Sosyalizm mücadelesine sevdalı, direngen bir komünisti, bu ülkenin çok değerli bir sağlık emekçisini kaybetmenin derin acısıni yaşıyoruz. Ailesi, sevenleri ve tüm dostlarına baş sağlığı diliyoruz.

Bir gün bile bu ülkenin aydınlık, eşit ve özgür günlerine olan umudunu yitirmediğinin şahidiyiz. Bu umudu yeşertmeye devam edeceğiz, Sevda’yı unutmayacağız.

Türkiye Komünist Hareketi

Bugün Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi yaşam sonu ünitesi önünde 14:30 da Sevda Aydın Büyük için bir tören düzenlenecek. Cenaze yarın Ankara’da olacak. Cenaze töreni ayrıntıları daha sonra paylaşılacak.