TİSK Genel Kurulu'na katılan Erdoğan'dan enflasyon açıklaması

Erdoğan, kasım ayı enflasyon verilerine ilişkin, "Kasım ayı enflasyon verileri iyileşmenin sürdüğünü gösteriyor. Yılbaşıyla birlikte bu iyileşme hızlanacak ve önümüzdeki şubat ayında daha makul ve kontrolü kolay bir yere gelecektir" açıklaması yaptı.

TİSK Genel Kurulu'na katılan Erdoğan'dan enflasyon açıklaması

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Ankara’da Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Genel Kurulu’na katıldı.

Erdoğan burada yaptığı konuşmada, enflasyona ilişkin, “Sebeplerini bildiğimiz sıkıntıların sonuçlarını hafifletmek, ardından da tamamen ortadan kaldırmak için yoğun çalışma içindeyiz. Kasım ayı enflasyon verileri iyileşmenin sürdüğünü gösteriyor. Yılbaşıyla birlikte bu iyileşme hızlanacak ve önümüzdeki şubat ayında daha makul ve kontrolü kolay bir yere gelecektir. Sınır ötesi harekatlardan üretimi ve istihdamı destekleyecek sosyal dengeyi koruyacak kapsamlı oyunlara rağmen pek çok önemli adımlar attık. Zaten şu andaki gidişte ellerinde 4 silah. Eğer başarabilirse. Ekonomi, diplomasi, mülteci sorunu ve Erdoğan’ı nasıl indiririz. Erdoğan fani ya, bugün varız, yarın yokuz. Herkes ne yaptığına ne yapacağına baksın.” açıklaması yaptı.