Sultangazi'de kadın öğrenciye hakaret eden öğretmen, öğrenciler tarafından protesto edildi

İstanbul Sultangazi Anadolu Lisesi'nde öğrencisine 'fahişe misin?' diyerek hakaret eden gerici öğretmen, öğrencileri tarafından ıslıklanarak protesto edildi.

Sultangazi'de kadın öğrenciye hakaret eden öğretmen, öğrenciler tarafından protesto edildi

Haber Merkezi

İstanbul Sultangazi Anadolu Lisesi’nde Türk Dili ve Edebiyatı dersleri veren K.S. öğle teneffüsü sırasında bir kadın öğrenciye hakaret etti.

Daha önceki derslerinde AKP’li olduğunu söyleyen ve farklı görüşten olan öğrencilerine terör örgütü üyesi olmakla suçlayan K.S.’ye öğrenciler tepki gösterdi.

Öğle teneffüsü sırasında bir kadın öğrenciye “Sen ne biçim giyiniyorsun, fahişe misin?” şeklinde bir söylemde bulunması üzerine, öğrencinin arkadaşları ve okulun diğer öğrencileri K.S.’yi ıslıklayarak protesto etti.

Okul müdürü öğrenciyi ve velisini sakinleştirmeye çalışırken, K.S. sinir krizi geçirerek güvenlik kulübesinin camlarını yumrukladı.

Hocanın hareketlerine karşı öğrencilerin tepkisi daha fazla yükseldi ve öğrenciler ve öğretmen arasında fiziki arbede yaşandı.

Daha sonra okulda görevli olan öğretmenler ile K.S. arasında tartışmalar yaşandı. Tartışma sırasında K.S’nin okul müdürü ve bir öğretmeni okuldan attırmak ile tehdit ettiği iddia ediliyor…

Tüm bu yaşananlar üzerine K.S. hakkında soruşturma açılması bekleniyor…