Soylu'dan Erdoğan'a 'şampiyonluk' şükranı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzonspor'un şampiyonluğuyla ilgili sevincini ifade edip teşekkürlerini sıralarken "Ama bir teşekkürümüz daha var o da kıymetli Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a" dedi.

Soylu'dan Erdoğan'a 'şampiyonluk' şükranı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Spor Toto Süper Lig’in 35. haftasında bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor’u kutladı.

Soylu, maç sonu gazetecilere yaptığı konuşmada, şampiyonluk nedeniyle futbolculara, teknik direktör Abdullah Avcı ve yardımcılarına, Başkan Ahmet Ağaoğlu ve yöneticilere ayrı ayrı teşekkür ettikten sonra şunları söyledi:

“Ama bir teşekkürümüz daha var o da kıymetli Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a. Trabzon’a muhteşem bir stat hediye etti ve Trabzon bu muhteşem statta bugün muhteşem bir şampiyonluk yaşadı. Sayın Cumhurbaşkanımıza buradan şükranlarımızı, minnetlerimizi arz ediyoruz. Sağ olsun, var olsun ve bugünkü muhteşem ambiyansı, muhteşem atmosferi inşallah kendisi takip etti, hem bizi tebrik etti hem de Sayın Başkanı tebrik etti. Allah hayırlı, uğurlu etsin inşallah.”