Soylu: 'Biz yaptık sen etme Tayyip Erdoğan' diyecekler

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu "Tayyip Erdoğan seçimi kazandıkta sonra büyükelçilerin 'biz yaptık sen etme Tayyip Erdoğan' diyecekleri günü hep beraber getireceğiz" dedi.

Soylu: 'Biz yaptık sen etme Tayyip Erdoğan' diyecekler

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Van’ın Edremit ilçesindeki Hizmetiçi Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda AKP İl Başkanlığınca düzenlenen “İl Danışma Meclisi Toplantısı” öncesi konuştu.

Suriye’den Irak’a kadar coğrafyaya hep beraber huzur getireceklerini söyleyen Soylu, önümüzdeki seçimlere işaret ederken şöyle konuştu:

“Hep beraber kardeşlik getireceğiz hep beraber zenginlik getireceğiz. Bunu da siyasetle yapacağız. Dünyanın her tarafına mağdur ve mazlumlara elimizi uzatmak için başarmak zorundayız. Türkiye’yi kardeşliğin üssü yapmak, Türkiye’yi zenginliğin üssü yapmak zorundayız. Bugüne kadar getirdik. 2023’te Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Van’da bütün ilçelerimizde köylerimizde bütün mezralarımızda adım adım çalışmaya hazır mısınız. Türkiye’ye burun kıvıranlara Tayyip Erdoğan seçimi kazandıktan sonra nasıl önünde sıra sıra dizilenleri, nasıl o büyükelçilerin ‘biz yaptık sen etme Tayyip Erdoğan’ diyecekleri günü hep beraber getireceğiz. Biz bu millete hiç mahcup olmadık. Biz milletimizin boynunu eğmedik. Yine hep birlikte milletimizle beraber Türkiye’nin aydınlık yarınlarına güçlü ve güçlü Türkiye hep beraber adım atacağız.”