Sınıf Tavrı mücadeleyi yükseltiyor

"Yoksulluğa, işsizliğe, hak gasplarına karşı işçi sınıfının ayağa kalkıp yeni bir düzen için mücadele etmesi için Sınıf Tavrı çalışmalarının yoğunlaştırılması görüşülüp 15 Ocakta Sınıf Tavrı Kurultayı yapılması karar altına alındı."

Sınıf Tavrı mücadeleyi yükseltiyor

İşçilerin mücadele örgütü Sınıf Tavrı Genel Yönetim Kurulu 4 Aralık pazar günü toplandı. Sınıf Tavrı tarafından yapılan açıklamada toplantının içeriğine ve alınan kararlara ilişkin şunlar kaydedildi:

“Toplantıda Dünya ve Türkiye’deki gelişmeler, ekonomik kriz ve işçi sınıfının durumu, Sınıf Tavrı çalışmaları değerlendirildi.

Türkiye’de ekonomik krizin etkilerinin şiddetlenerek arttığı, yoksulluğun derinleştiği bir dönemde seçimlere gidilirken AKP’ye karşı oluşturulan sağ ittifakların işçi sınıfına fayda getirmeyeceği, sağ ittifaklara karşı sosyalistlerin birliğinin önemli olduğu vurgulanırken, sosyalistlerin emekçilerle buluşmasına dikkat çekildi.

Yoksulluğa, işsizliğe, hak gasplarına karşı işçi sınıfının ayağa kalkıp yeni bir düzen için mücadele etmesi için Sınıf Tavrı çalışmalarının yoğunlaştırılması görüşülüp 15 Ocakta Sınıf Tavrı Kurultayı yapılması karar altına alındı.”