Sedat Peker'den yeni mesaj: 'İlk kez bu kadar net...'

Bir süredir "dijital tecrit" altında olduğu belirtilen ülkücü mafya Sedat Peker'in yakın çevresine 'Yaşadığım sürece, hatta ölürsem sözlerimin arkasında duracağım. Videoları paylaşacağım' dediği aktarıldı.

Sedat Peker'den yeni mesaj: 'İlk kez bu kadar net...'

Gazeteci Seyhan Avşar, ülkücü mafya lideri Sedat Peker’in yakın çevresinden aldığı bilgileri Halk TV yayınında paylaştı.

“Herkes konuşacak mı diye merak ediyor. Avukatına da bizim en çok sorduğumuz soru bu” diyen Avşar, Peker’in yakınlarının zaman zaman gazetecileri arayıp bazı bilgiler aktardığını belirtti.

Avşar şunları aktardı:

“Sedat Peker sözünün arkasında durduğunu söylüyor. Diyor ki ‘Yaşadığım sürece, hatta ölürsem, öldükten sonra sözlerimin arkasında duracağım. Bahsettiğim videoları tamamlayıp basın yayın organlarıyla kamuoyuyla paylaşacağım.’

Bu çok kritik bir cümle. Bunu hiçbir koşula bağlamıyor. İlk kez Sedat Peker cephesinden ‘konuşacak mı’ sorularına bu kadar net yanıt geldi.

Bu cevaptan sonra artık bugün biliyoruz ki, Sedat Peker elindeki bilgileri, belgeleri, belki videolarını belirli yerlerle paylaştı. Başına bir şey gelmesi halinde bu videoları izleyeceğiz, belgeleri göreceğiz.”