'Sedat Peker' iddiası: 'Birebir Erdoğan'la ilgili, çok sert bir mesele'

Erk Acarer, Sedat Peker'in seçim öncesi yapacağı ifşaata ilişkin, "Birebir Erdoğan'la ilgili olur, çok sert bir mesele olur ve gidebildiği yere kadar gider" dedi.

'Sedat Peker' iddiası: 'Birebir Erdoğan'la ilgili, çok sert bir mesele'

Ülkücü mafya lideri Sedat Peker’in yaptığı ifşaatlarına dair haberleriyle gündem olan Erk Acarer, Peker’in seçim öncesi yapacağı paylaşımlarının içeriğinin ne olabileceğine dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Gazeteci Canan Kaya’nın YouTube programına konuk olan gazeteci Erk Acarer, içeriğe ilişkin öngörüsüne dair “Birebir Erdoğan’la ilgili olur, çok sert bir mesele olur ve Erdoğan’ın iktidarının ilk yıllarından başlayan bir şey olur ve bu böyle gidebildiği kadar da gider.” diye konuştu.

“YARDIMCI OLUNMAMASI DÜŞÜNDÜRÜYOR”

Acarer, Peker cephesinden edindiği bilgileri aktarırken Peker’in “Evet, söz verdik. Sözümüzü yerine getireceğiz. 2 ay kala bu paylaşımları yapacağız. Yapmak zorundayız, ne olursa olsun yapacağız. Ama kimsenin yardımcı olmaması bizi bu noktalarda düşündürüyor. Bir karşılığı olmayacaksa, neden can güvenliğimizi riske atalım? Faydası ne olacak?” ifadelerini kullandığını söyledi.