Şahan Gökbakar 'duruş'unu açıkladı!

Komedyen Şahan Gökbakar "Benim Türkiye için hissettiklerimi temsil eden bir parti görmedim" dedi ve "politik bir duruşunun bulunmadığını" söyledi.

Şahan Gökbakar 'duruş'unu açıkladı!

Oyuncu Şahan Gökbakar, TV 100‘de konuk olduğu “Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum” programında konuştu.

7.’si yakın zamanda girecek Recep İvedik film serisiyle ilgili gelen eleştiriler üzerine konuşan Gökbakar, “Birileri izliyor. Tekil insanlar sinemaya gidiyor. Bilet sayısı bu… Bugün 8 milyon insanı evinden çıkart sinemaya zor yani. Düşün bir filmin beşincisine 8 milyon kişi gidiyor düşün… Demek ki var bir hikmeti… Osuruyor, geğiriyor milyonları götürüyor. E hadi götür o zaman. Hadi bakalım çekin kendi osuruğunuzu kaç kişi izliyor? Olmaz yani çünkü hikaye bu değil, olay o karakteri yaratabilmek, seni sürüklediği hikayeyi üretmek” dedi.

“POLİTİK DURUŞUM YOK, TEK TABANCAYIM”

Geçen yaz Antalya ve Muğla’da görülen büyük orman yangınlarıyla ilgili tepkileri de sorulan  Gökbakar, “İhmal yüzünden yangının büyük bir alanı yaktığını belirtirken “Böyle büyük bir yangının olacağı öngörülüp tahmin edilseydi, o hazırlık elimizde olsaydı ülkece daha az bir alan yanardı kuşkusuz” dedi.

Yanan yerlerin yeniden ağaçlandırılması gerektiğini ifade eden Gökbakar, ayrıca “politik bir duruşunun olmadığını” da belirtti. Gökbakar, “Benim bir politik duruşum yok, muhalefet partilerinden de haz etmiyorum. Benim Türkiye için hissettiklerimi temsil eden bir parti görmedim. Ben Şahan olarak tek tabancayım. Filmlerime de içinde bulunduğum atmosfer yansıyor” dedi.