Pınar Gültekin'in katiline haksız tahrik indirimi!

Pınar Gültekin'in babası Sıddık Gültekin yaptığı açıklamada "Benim sadece kızım ölmedim benim bütün ailem öldü. Ben artık kendimi yakmak istiyorum" dedi.

Pınar Gültekin'in katiline haksız tahrik indirimi!

Muğla’da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’i (27) boğduktan sonra varile koyup yakan Cemal Metin Avcı’nın (32), ‘canavarca hisle, eziyet çektirerek ve tasarlayarak öldürme’ suçundan yargılandığı davada karar çıktı.

Mahkeme heyeti, 23 aydır tutuklu Avcı’ya ağırlaştırılmış müebbetten indirime giderek 23 yıl hapis, tutuksuz sanık kardeşi Mertcan Avcı, annesi Ayten Avcı, babası Selim Avcı, boşandığı eşi Eda Karagün ve ortağı Şükrü Gökhan Orhan’ın ise beraatine karar verdi.

Mahkeme heyeti, 23 aydır tutuklu Avcı’ya önce ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi.

Mahkeme, haksız tahrik indirimi ile cezayı 23 yıla indirdi. Duruşmada tutuksuz sanıklar kardeş Mertcan Avcı, anne Ayten Avcı, baba Selim Avcı, boşandığı eşi Eda Karagün ve ortağı Şükrü Gökhan Orhan’ın ise beraatine karar verildi.

Pınar Gültekin’in babası Sıddık Gültekin yaptığı açıklamada “Benim sadece kızım ölmedim benim bütün ailem öldü. Ben artık kendimi yakmak istiyorum” dedi.