Peker'den Demirören'le ilgili yeni iddialar

Deli Çavuş adlı twitter hesabından açıklamalarda bulunan Peker, Milangaz ile ilgili iddialarda bulundu.

Peker'den Demirören'le ilgili yeni iddialar

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, bu sabah yaptığı açıklamalarla, Yıldırım Demirören ile ilgili iddialarını kamuoyu ile paylaşacağını söylemişti.

“Deli Çavuş” rumuzlu hesabından paylaşım yapan Peker, Demirören Medya yayın organlarında eşini suçlu gösteren haberler yapıldığını söyleyerek önce Erdoğan Demirören’i anlatacağını ifade etti.

Peker’in iddialarına göre Erdoğan Demirören, Milangaz’ın eski sahibi Şevki Kurtkaya’nın desteğiyle Sirkeci’de 50 m2 bir makas dükkanı açtı. Peker, Şevki Kurtkaya’nın kardeşleriyle yaşadığı bazı sorunlar nedeniyle Milangaz’daki hisselerini Demirören’in üzerine yaptığını, Demirören’in ise yeraltı dünyasından bazı isimlerle anlaşarak hisseleri geri vermediğini ve Milangaz’a çöktüğünü iddia etti.

Peker ayrıca Demirören’in “Yorgi Papadolos isimli Rum asıllı bir gayri müslimi öldürüp, yurt dışına gittiği beyanıyla tüm mallarına çöktüğünü” ileri sürdü.

Peker, elindeki arşiv bilgilerinin bir çoğunun eski İstanbul Asayiş Şube Müdürü Cemil Gülmen’in eşi Neriman Gülmen tarafından kendisine 5 çuval içinde verildiğini söyledi.

Peker, birkaç saat sonra yeni paylaşımlar yaptı.

“Video çekmeye başlayacağım” diyen Peker, Yıldırım Demirören’in eşine seslenerek Demirören’in sevgilisini haber bülteni sunucusu yaptığını söyledi.

Peker, Demirörenlerin başta Turan Çevik olmak üzere kaç kişiye tezgah kurduğunu bildiğini söyleyerek gözdağı verdi.

Peker, ismini vermediği Buket Aydın’ın Emir Sarıgül ile Yıldırım Demirören’i aldattığını da öne sürdü. Buket Aydın’ın Emir Sarıgül’den ‘trafiğe takılmamak için’ tahsisli plaka istediğini, Sarıgül’ün de Cihan Ekşioğlu’nun tahsisli plakasının ikizini yapıp Aydın’a verdiğini iddia eden Peker, bu olayla Demirören’in aldatıldığını öğrendiğini yazdı. Peker, Demirören’in aldatıldığını öğrendikten sonra Buket Aydın’ı işten çıkarttırdığını da yazdı.