Peker de devrede: Ben size neler anlatacağım neler!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Erdoğan'ın kaçış planı" diye ortaya attığı iddiaların ardından Sedat Peker bağlantılı hesaptan da ilginç bir paylaşım geldi.

Peker de devrede: Ben size neler anlatacağım neler!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Erdoğan’ın kaçış planı” diye duyurduğu videoyu sosyal medyadan paylaştı.

Kılıçdaroğlu, video konuşmasında “Bir vakıf kuruyorlar ABD’de. O kanunların arkasına gizlenebilirler. Hukuksuzlukla yok ettikleri ülkeden hukuka sığınmak için ABD’ye gitmek istiyorlar. Kendileri için yeni bir Pensilvanya yaratmak istiyorlar. Bir vakıf kuruyorlar, başına bir ABD vatandaşı koyuyorlar, asıl yönetimi Erdoğan ailesine ait. Şimdi isim vermeyeyim, kendileri açıklar, aile içi işlerine karışmayayım. Bu paravan yapının izin çıkarmak için paraya ihtiyacı var, Türkiye’den iki vakıf seçiyorlar. TÜRGEV ve ENSAR başlıyor paraları bir ABD vakfına göndermeye, 20 milyon dolar, 10 milyon dolar, bir 20 milyon dolar… Bir TÜRGEV bir ENSAR para göndermenin sınırı yok, Tüm dökümleri elimizde. 1 milyar lirayı şak diye gönderiyorlar” dedi.

Kılıçdaroğlu’nun gündeme oturan bu konuşmasının ardından ülkücü mafya Sedat Peker’in duyurduğu, “Deli Çavuş” isimli Twitter hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulunuldu.

Paylaşımda, Peker’in kendi sözleri olduğu düşüncesi yaratan ifadelerle “O vakit geldiğinde ben size neler anlatacağım neler! Deli olacaksınız! Ses kayıtlarıyla, WhatsApp yazışmalarıyla anlatacağım her şeyi. Tüm bunlar bittikten sonra da kendim dahil tüm vatanseverlere, yurtseverlere normale dönebilmemiz için tedavi seansları yapacağım. Bende söz namus!” denildi.