Patron grevdeki İYİ-SEN'li işçileri şikayet etti: Temsilciler ifade vermek üzere karakola götürüldü

Ceylan İnşaat'ın patronu Şükrü Ceylan tarafından şikayet edilen İYİ-SEN'li işçiler polis tarafından karakola götürüldü.

Patron grevdeki İYİ-SEN'li işçileri şikayet etti: Temsilciler ifade vermek üzere karakola götürüldü

Burdur’da Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi şantiyesinde çalışan İYİ-SEN üyesi işçilerin iki aydır maaşlarını alamaması üzerine başlattıkları grevin 3. gününde inşaat patronu tarafından yapılan şikayet üzerine ifade vermek için karakola götürüldüler.

İYİ-SEN OLARAK ÜYELERİMİZİN YANINDAYIZ”

Olay üzerine İnşaat ve Yapı İşçileri Sendikası ile konuştuk. İYİ-SEN YK Üyesi Hasan Kırlangıç’ın yaptığı açıklama şu şekilde:

Üyelerimizi sabah saatlerinde Şükrü Ceylan’ın şikayeti üzerine gelen polisler tarafından karakola ifade vermeye götürdüler. Şükrü Ceylan kamuoyuna kendisinin mağdur olduğunu ifade ederek, yalan beyanlarda bulunuyor arkadaşlarımızı greve başladığımız günden itibaren elektrik ve su gibi temel ihtiyaçlarını kapatarak ayrıca şantiyeden atmak gibi ağır sözler ile korkutmaya yıldırmaya çalışıyor Bugün de kolluk kuvvetlerine şikayeti üzerine arkadaşlarımız karakola ifade vermeye götürdüler halan karakolda arkadaşlarımız, hiç bir şekilde bizi korkutarak yıldıramazsınız bizler haklarımızı alana kadar mücadeleye devam edeceğiz. İYİ-SEN olarak üyelerimizin yanındayız