Parkta oturan çifte saldıran cübbeli ve sarıklı kişilerin tamamı serbest!

A.B, yüzünden ve vücudunun çeşitli yerlerinden gördüğü darp sonrası şikayetçi oldu. Saldırganların tamamı serbest bırakıldı.

Parkta oturan çifte saldıran cübbeli ve sarıklı kişilerin tamamı serbest!

Balat’ta 29 Haziran’da G.B. ve A.B. çifti, sahilde oturdukları esnada yanlarına gelen 10-15 kişilik sarıklı ve cübbeli kişiler tarafından, “Nikanız var mı? Evli misiniz” diyerek sorgulandı. Çiftin tepki göstermesi üzerine grup, A.B.’ye, “Nikanız yoksa kızlı erkekli oturamazsınız” diyerek saldırdı.

Halk TV’den Hazar Dost’un haberine göre A.B., polise verdiği ifadede saldırganların, “Sen çarşaflısın, cemaatimizi kötülüyorsun. Burada böyle bulunman doğru değil” diyerek G.B. isimli kadına da sözlü tacizde bulunduğunu söyledi.

A.B., polise ihbarda bulunmasının ardından saldıran kişilerin bir süre sonra tekrar yanlarına geldiğini, saldırganların kendisine “Olaylar bir anda gelişti, biz hakkımızı helal ediyoruz. Sen de hakkını helal et dediler” dediğini söyledi. A.B. aldığı darp raporuyla beraber saldırganlardan şikayetçi oldu.

Çevredekilerin “Ne yapıyor gençler? Oturuyorlar. Niye karışıyorsunuz, biz gördük hiçbir şey yapmadılar” diyerek tepki göstermesi üzerine geri adım atan grup, gözaltına alındı. Karakola götürülerek ifadeleri alınan saldırganlar, işlemlerin ardından serbest bırakıldı.