Nöbetçi eczacıya saldıran şahsın tehditleri güvenlik kamerasında

Ayşenur Ören'in, polisi aramak istediği sırada ise saldırgan, “Polis aranırsa döverim demiyorum öldürürüm seni, kafanı koparırım senin. Ben öyle haberlerde gördüklerine benzemem. Seni öldürürüm” diyerek tehditler savurdu.

Nöbetçi eczacıya saldıran şahsın tehditleri güvenlik kamerasında

İstanbul’un Ataşehir’de dün yaşanan olayda nöbetçi olan Ayşenur Eczanesi’ne giren bir kişi, eczacı Ayşenur Ören’e, “telefonda annesine yanlış adres tarif ettiği” iddiasıyla saldırdı. Saldırgan, sözlü sataşmanın ardından önce masanın üzerinde duran bilgisayara yumruk attı. Ayşenur Ören’in dışarı çıkmasını istediği saldırgan bu sefer de “Şu ilacı verin bana. Allah çarpsın yıkacağım burayı” diyerek tehditler savurdu. Saldırgan kendisinden dışarı çıkmasını isteyen Ören’in üzerine yürüdü.

Ayşenur Ören’in, polisi aramak istediği sırada ise saldırgan, “Polis aranırsa döverim demiyorum öldürürüm seni, kafanı koparırım senin. Ben öyle haberlerde gördüklerine benzemem. Seni öldürürüm” diyerek tehditler savurdu.

Olayın ardından darp raporu alan eczacı Ören, saldırgandan şikayetçi oldu. Polis memurları saldırganın adresine gitti ancak adreste bunamadı.