Moda Sahnesi: Geçici çözümlerle tiyatro sanatının gereklerini yerine getirmekte zorlanıyoruz

Yılbaşında gelen elektrik zamlarının ardından üç katına çıkan elektrik faturalarına tepki olarak faturalarını ödemeyeceklerini açıklayan Moda Sahnesi, bugün yayımladığı açıklamada ödememe eylemini sonlandırdığını açıkladı

Moda Sahnesi: Geçici çözümlerle tiyatro sanatının gereklerini yerine getirmekte zorlanıyoruz

Yılbaşında gelen elektrik zamlarının ardından üç katına çıkan elektrik faturalarına tepki olarak faturalarını ödemeyeceklerini açıklayan Moda Sahnesi’nin iki kere elektrikleri kesildi. Çeşitli tiyatrolardan, demokratik kitle örgütlerinden, siyasi partilerden ve emek örgütlerinden destek gören M0da Sahnesi, bugün yayımladığı açıklamada ödememe eylemini sonlandırdığını açıkladı.

“Artık geçici çözümlerle tiyatro sanatının gereklerini yerine getirmekte zorlanıyoruz. Işık, havalandırma eksiği sanatsal açıdan ve sağlık açısından moda sahnesi’ndeki faaliyetleri her an zaafiyete uğratabilir artık. Bu hiç istemediğimiz sonuçlara sürüklenmeyi ne kendimize ne de seyircilerimize yaşatmak istemiyoruz” diyen Moda Sahnesi, destek verenlere teşekkür ederek mücadeleye devam edeceklerini ifade etti.

Moda Sahnesi’nin açıklaması şöyle: