Migros işçisi Gülabi Aksu: Sonuna kadar mücadele ettik, direncimizle kazandık

Migros işçileri ile taşeron firma arasında anlaşma sağlandı. Buna göre, işten atılan tüm işçiler geri alınacak, ücret artışı sağlanacak. Migros direnişinin sembol isimlerinden Gülabi Aksu, "Direnişimizin sonuna kadar mücadele ettik, direncimizle kazandık" dedik ve ekledi: "Bizi tekrar işe almak için illa elimize kelepçe vurulması mı gerekiyordu?"

Migros işçisi Gülabi Aksu: Sonuna kadar mücadele ettik, direncimizle kazandık

Migros işçileri ile taşeron firma arasında anlaşma sağlandı. Buna göre, işten atılan tüm işçiler geri alınacak, ücret artışı sağlanacak. Migros direnişinin sembol isimlerinden Gülabi Aksu, “Direnişimizin sonuna kadar mücadele ettik, direncimizle kazandık” dedik ve ekledi: “Bizi tekrar işe almak için illa elimize kelepçe vurulması mı gerekiyordu?”

Migros’un sahibi Tuncay Özilhan’ın evinin önünde yapılan eylemde gözaltına alınan ve kelepçeli fotoğrafı gündem olan Migros işçisi Gülabi Aksu, “Direnişimizin sonuna kadar mücadele ettik, direncimizle kazandık” dedi.

Migros işçisi Gülabi Aksu, direnişin kazanımla sonuçlanmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

“Direncimizi hiçbir zaman kaybetmedik” diyen Aksu, “Bizi tekrar işe almak için illa elimize kelepçe vurulması mı gerekiyordu?” diye sordu.

“Fazla bir şey istemedik, bir ekmek parası istedik” diye devam eden Aksu, “Direnişimizin sonuna kadar mücadele ettik, direncimizle kazandık” ifadelerini kullandı.

Çok mutlu olduğunu ifade eden Aksu, “Herkese çok teşekkür ederim” diye konuştu.