MHP'li Yılık'tan Millet İttifakı'na ağır ifadeler

MHP Genel Başkan Yardımcısı Pelin Yılık, Millet İttifakı'nı hedef aldığı konuşmasında ""Zillet Cumhuriyet düşmanıdır, zillet Atatürk düşmanıdır, zillet demokrasi ve millet düşmanıdır" dedi.

MHP'li Yılık'tan Millet İttifakı'na ağır ifadeler

MHP Genel Başkan Yardımcısı Pelin Yılık, Milas Halk Eğitimi Merkezi’nde partisi tarafından düzenlenen “Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” programında konuştu.

Pelin Yılık, “Cumhur İttifakı’nın niyeti halis, hedefi belli ve nettir. 2023 lider ülke Türkiye yolunda yılmadan usanmadan çalışacağız. Allah’ın izniyle de hedefimize ulaşacağız” derken sözlerinin devamında Millet İttifakı’nı hedef alarak “Görüyoruz ki Cumhur İttifakı düşmanlığı, ne kadar ülke ve millet düşmanı varsa hepsini bir araya getirmiş, başını CHP’nin çektiği, ortak bağın HDP ve bölücülük olduğu, içinde sözde milliyetçi İP gibi ufaklı tefekli birçok oluşumun bulunduğu yedi parti zillet yemini etmiştir” diye konuştu.

Yılık, ittifak için “Zillet Cumhuriyet düşmanıdır, zillet Atatürk düşmanıdır, zillet demokrasi ve millet düşmanıdır, zillet üniter devlet düşmanıdır, zillet huzur ve refah karşıtıdır. Yedi parti bir araya gelmeden oturma düzeni konusunda bile tartışmalar gün yüzüne çıkmışken, bunların Cumhur İttifakı’na karşı durmaları, ülkeyi yönetmelerini beklemek hayal ötesi değildir de nedir?” ifadelerini kullandı.